Skådespelare som kan spela mördare eller offer sökes till skräckfilm!

Hej! Mitt namn är Ludvig. Jag är en ung filmskapare som tidigare gjort dokumentärer och kortfilmer men jag jobbar just nu med min första film som är över 30 minuter.

Däremot finns det några få roller kvar i filmen. Mördare är en av rollerna. I denna skräckfilm jag håller på med finns det tre mördare. Två av dessa roller är tagna, men en tredje är kvar. I denna film är mördarna maskerade. Det finns även två offer i filmen. Dessa två roller är också fortfarande inte tagna.

Filmen Disappearance är på engelska så det jag kräver av er är att ni har goda engelska kunskaper. Sedan söker jag allra helst personer från 16-21 år. Här kommer en liten kort sammanfattning på handlingen i filmen.

"William är ung kreativ filmskapare. En dag blir han besatt av ett fall där tre killar hittades döda utanför D'Amato gymnasiet. William bestämmer sig för att göra dokumentär om händelsen och drar in sina kompisar i projektet. Vissa av kompisarna som Simon är osäkra på om de vill vara med men blir övertygade av William.

När de väl går in i D'Amato gymnasiet, har ingen någon aning om vad som väntar sig."

Filmen ska spelas in i Stockholm från 8-16 juli (ungefär). Då detta är ett lågbudget projekt erbjuder vi tyvärr ingen lön, men det kommer bli väldigt roligt att göra denna film. Vi har redan spelat in några scener och vi har haft superkul.

Om ni är intresserade, hör av er. Jag ser fram emot erat svar. Skriv gärna hur era engelska kunskaper är samt om ni kan vara i Stockholm under 8-16 juli. När vi är klara med filmen ska den först visas två gånger på bio i Stockholm, och sedan ska den skickas in till några filmfestivaler. Både internationellt och i Sverige.

Jag ser fram emot att höra från er!

Mvh Ludvig

IMDb sida till filmen: http://www.imdb.com/title/tt3773426/

Facebook sida till filmen: https://www.facebook.com/DisappearanceFilm2014


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb