Mofeel Pictures söker erfaren skådespelare

LÄS ANNONSTEXTEN NEDAN INNAN DU VISAR INTRESSE!
OBS! Motivera varför just Du ska få rollen! Vi tar INTE emot ansökningar om det inte finns en text som beskriver dig själv eller om du är utan bild(er). Vi är helt ointresserade över vad du haft för tidigare uppdrag - vi söker en skådespelare som VILL och KAN vara med.

Produktionsbolaget Mofeel Pictures söker nu en erfaren skådespelare. Vi söker en manlig skådespelare +35 år som ska spela psykolog. Vi ser att du kan identifiera dig själv som den "klassiska psykologen" och är lugn och trygg i bild och ljudupptagning.

Rollen för filmen innebär 1 inspelningsdag vilket kommer att vara den 6 september 14.30-17.00. Inspelningsplats kommer att vara i Enskede, 10min med tunnelbana söder om T-centralen. OBS att inspelningsdatumet inte går att flytta på.

De sökande med video-material prioriteras i antagningen! Det är INGEN ersättning för rollen då vi inte har produktionsstöd för filmen.

Känner du dig träffad och vill ha kul tillsammans med oss? Skriv och berätta om varför just du vill spela den här rollen!


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb