Manlig 30-something Fransktalande

Arvode: 10 000 kr

Vi söker en 30-something (minimum 26 och maximum 40) skådespelare/modell som kan både Svenska och Franska, flytande.

Detta uppdrag är ännu inte 100% sålt hos kund. Tanken är att genom ett urval av ansökningarna som kommer härifrån kunna presentera några förslag på ansikten redan i slut-pitchen.

Om du blir vald och du själv väljer att arbeta med oss så kommer detta resultera i återkommande projekt för denna kund. Kunden önskar använda dig lite som "ansikte" för dem, i form av reklam och informationsfilm. Stillbildfoto kan även förekomma.

Självklart kommer posten att vara betald men då budget ännu ej är satt så kan vi i dette skede inte säga exakt hur mycket arvode det handlar om. Om du själv har en pris-modell eller kan lämna ett prisförslag så är detta meriterande. (Självklart förhandlar vi när vi vet mer exakt hur mycket arbete och exponering detta innebär för
dig).

"Feeling är prio" - Vilket betyder att vi har inget krav på erfarenhet men ett CV och/eller Showreel är positivt och ökar dina chanser att komma med från första skedet.

Majoriteten av uppdragen kommer att spelas in antingen i Göteborg eller Stockholm. Det uppskattas om du kan fakturera annars löser vi självklart det antingen genom fakturera-tjänst eller utbetalning som lön.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb