Screening av kortfilm

Hej alla medverkande på Statist.se,

Nu på söndag kommer en korfilm visas och vi behöver Din feed back!

DATUM & TID: 30 november, 15:00
PLATS: Nära Östermalmstorg (skickar adress i mail)

OM FILMEN
Filmen är ett ungdomsdrama spelat av Happy Jankell. Den tar upp viktiga existensiella frågor. Vi vill inte berätta för mycket om filmen då vi vill att ni skall vara helt ovetande om vad ni ska se, då det är en screening. Filmen är 20 minuter lång.

VAD INNEBÄR SCREENING
Screening är en första visning av en färdigklippt film för en testpublik. Vi behöver kloka människor i olika åldrar som helt enkelt ser på filmen och där efter säger vad de tycker om den och olika saker i den. Det går till så att vi är ca 15 stycken som ser filmen tillsammans. Där efter kommer alla få ett papper var med några enkla frågor där man kryssar i hur man uppfattat filmen. Det finns inga svar som är rätt eller fel. Efter detta kommer vi ha en öppen pratstund en halvtimmes tid. Målet är att med er hjälp kan vi efteråt klippa om filmen, göra filmen ännu bättre inför en premiär.

Vi bjuder självklart på god fika med kaffe och te! Vi ser alla nätverk som viktiga och är mycket tacksamma för de som vill ta sig tid att delta.

Skriv gärna en liten rad om varför du vill delta så hoppas jag att vi har plats till dig! Alla kan söka, utom någon som har deltagit i arbetet med filmen på något sätt.

VARMT VÄLKOMMEN

Bo Pärletun (klippare)


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb