Welcome to Sweden söker statister med asiatiskt utseende till 24 mars

Welcome to Sweden 2 söker statister till inspelning av asiatisk familj 24 mars.

Stjärnspäckade amerikansk-svenska tv-serien Welcome to Sweden spelar under 19e januari – 27e mars 2015 in säsong 2. Humorserien är skapad av den amerikanska komikern Greg Pohler, är en humoristisk betraktelse av Sverige. I rollistan syns bland andra upphovsmannen Greg Poegler som amerikanen Bruce, Josephine Bornebusch som flickvännen Emma och Lena Ohlin och Claes Månsson som hennes föräldrar. I rollerna som Bruce föräldrar ser vi internationella skådespelarna Patrick Duffy och Illeana Douglas.

Säsong 1 hade stora internationella gästskådespelare som Will Ferrell, Amy Poehler, Gene Simmons & Malin Akerman. Även säsong 2 kommer innehålla en stjärnspäckad internationell gäst-cast. Den första säsongen var en stor succé både i USA och i Sverige. I USA gick serien på det stora TV-nätverket NBC huvudkanal. Serien var också en stor kritikersuccé i USA där den ansågs banbrytande. Nu är det äntligen dags för den andra säsongen av serien. Det är första gångeen en TV-serie procuceras direkt för både en svensk och en amerikansk publik.

Vi söker statister i alla åldrar och former!

För regin står Ulf Kvensler (Solsidan, Molanders, Annika Bengtzon) Staffan Lindberg (En gång i Phuket, Sommaren med Göran) samt Lisa James Larsson (Ego).



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb